dijous, 25 de setembre del 2008

Demane (només una miquiua de) temps.

Atenent a l’interés dels comentaris fets, per diverses persones, al primer post que he volgut dedicar a la qüestió de la Senyera (http://rafaelcompany.blogspot.com/2008/09/la-senyera-favoren-contra-de-pau.html ), i atenent també a l’enjundia d’altres reflexions sobre el tema aparegudes en diferents blocs, he decidit escriure una resposta «global». El debat a favor i en contra de que el nacionalisme valencià contemporani assumisca, de totes totes i quan més prompte millor, la primera bandera assumida pel valencianisme polític, mereixeria major agilitat en les respostes per part meua (al cap i a la fi detonant d’algunes intervencions). Però he de demanar (només una miquiua de) temps. Excuses i gràcies.
****
La torre i una part de l'Edifici del Rellotge del Moll de València. Perdó, de l'America's Cup Port. Si no vaig molt errat, en la fotografia no s'aprecia cap senyera valenciana.
La imatge en l'adreça:
http://www.sail-world.com/europe/index.cfm?SEID=0&Nid=38762&SRCID=0&ntid=0&tickeruid=0&tickerCID=0

3 comentaris:

Nomdedéu ha dit...

La vexicol·logia és la taxidermia del valencianisme.

Nomdedéu ha dit...

vexil·lologia, volia dir, clar

Anònim ha dit...

Hola, sóc Rafa Company. Justa la fusta, Enric. Només que, amb una miqueta de sort i l'actitud de persones com tu (gràcies de nou), podria passar que deixara de ser-ho. Un abraç.