diumenge, 30 de novembre del 2008

Contra la censura... i contra la supèrbia.

Davant la censura i la manipulació de la informació exercida per la cadena de televisió Canal 9 sobre la massiva manifestació d’ahir a València, penge en este espai diverses fotografies de la protesta. Ho faig amb gust, més encara tenint en compte que a la convocatòria que exigia la dimissió d'Alejandro Font de Mora i criticava la gestió de l’educació per part dels executius de Francisco Camps, li aplicaran immediatament el famós «sistema mètric valencià» de la Generalitat i de la Policia Local de la ciutat de València, capaç de multiplicar el nombre d’assistents a les concentracions del PP i de minimitzar el dels convocats en favor de les causes alienes.
La primera imatge procedix de l’edició digital del periòdic El Mundo:
http://www.elmundo.es/elmundo/2008/11/29/valencia/1227981849.html
Les altres quatre imatges estan allotjades en el web del diari Levante-EMV:

http://comunidad.levante-emv.com/servicios/galeriasMultimedia/index.jsp?pIdGaleria=3573




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja està tardant un post teu sobre el contingut de la Ponència Política del BLOC per al proper Congrés.

La ponència és ben sucosa, i, a hores d'ara, suposem que tots l'hauran llegida (tu també).

Resumida: valencianisme i progressisme (centre-esquerra). I assumpció de símbols, denominacions i adscripcions nacionals omnicomprensius.

Algun comentari?

Anònim ha dit...

Hola anònim!
Sóc Rafa Company. Justament ara estic tenint uns dies molt ocupats en múltiples assumptes, i encara no he pogut llegir amb tota la tranquilitat que mereix el text que esmentes. No ho dubtes que ho faré. I, a més, i atenent a la meua recent reincorporació com a militant del BNV, ho faré amb particular interés. Seré, per suposat, coherent amb el que porte escrivint i fent de fa mesos, i arribat el cas posaré la meua opinió negre sobre blanc: crec que el Bloc, en tant que força amb vocació transformadora, ha d'apostar per connectar amb la societat valenciana realment existent, i em pense que els passos donats en eixe sentit mereixen tot el suport.
En tot cas: pense aprofitar les pròximes festes per a capficar-me en un debat que considere suficientment transcendent. A més, i com que també tinc pendent alguna resposta a interlocutors en blocs aliens, aprofitaré el cicle festiu per a "posar-me al dia". Gràcies per incentivar-me... però no fa massa falta, he, he! Una cordial abraçada sigues qui sigues.